Ceturtais Improfests ir klāt!

01 / 05 / 2014 - raksta ImproTeatris.LV - 0

improfests

Atsteidzies ir pavasaris, un tam līdzi arī Improfests – nu jau ceturtais pēc kārtas! Aicinām arī Tevi apmeklēt improvizācijas sadraudzības festivālu, kurš notiks Katlakalna Tautas namā šī gada 10. maija pievakarē.

Improfesta #4 dalībnieki:

JELGAVAS STUDENTU TEĀTRIS

MADONAS TEĀTRA STUDIJA “PILNPIENS”

KATLAKALNA IMPROVIZĀCIJAS TEĀTRIS

IMPROVIZĀCIJAS TEĀTRIS “5 UZ PERONA”

IMPROVIZĀCIJAS TEĀTRIS “TEA TREE”

IMPROVIZĀCIJAS TEĀTRIS “VIAGARS”

“Improfests ir festivāls, kas apvieno dažādus improvizācijas teātrus ar mērķi skatītājam parādīt, cik nu tie teātri ir atšķirīgi gan stilos, gan virzienos,” raksta festivāla organizatori. “Katra kolektīva uzstāšanās programmai atvēlētas 30 minūtes. Savu šova programmu teātri veido pēc savas sirds patikas, spēlējot gan īsās ainas, gan garās formas, gan muzikālās formas – īsāk sakot, kas pašiem labāk patīk un izdodas.”

Pasākuma idejas autors Toms Zvejnieks atzīst:

“Improfests ir brīnišķīga iespēja nepiespiestā atmosfērā pavadīt lielisku vakaru, jautri izsmieties un pat iegūt jaunus draugus. Tiek aicināti visi, visi, kam humors cieņā, protams, drīkst ņemt līdzi arī ģimeni, draugus, paziņas, kaimiņus un citus…”

Pasākuma norise paredzēta pie galdiņiem ar līdzpaņemtu cienastu. Ieejas maksa pasākumā noteikta 2,00 Eur.

Nokļūšana: pasākuma norises vietā ir Katlakalna Tautas nams – Pļavniekkalna ielā 35; nokļūšana tur iespējama dažādos veidos, tai skaitā arī ar sabiedrisko transportu (tieši klāt ved mikroautobuss maršrutā Rīga-Pļavniekkalns-Ķekava, bet īsa pārgājiena attālumā – mikroautobuss maršrutā Rīga-Ķekava vai 26. autobuss – pirmajam te der pietura “Titurga”, otrajam “Ādiņas”). Neliela ceļa vizualizācija atrodama te: http://improteatris.lv/improfests/

afisa4

Leave a Reply

Your email address will not be published.