Improvizācijas teātru CĪŅAS

08 / 05 / 2016 - raksta ImproTeatris.LV - 0

477

20. maijā Katlakalna Tautas nama aktīvisti rīko improvizācijas teātru saviesīgu festivālu, lai kopā pozitīvā un draudzīgā cīņā pacīnītos, kurš tad ir tas labākais. Šoreiz tiksies seši teātri no dažādām paaudzēm – “ViAGars” (Valmiera), “Sāls un cukurs” (Rīga), “Brīvais Stils” (Liepāja), “Mēs” (Rīga), “Ārprāts” (Rīga) un, protams, “Katlakalna Improvizācijas teātris” (Katlakalns).

Cīņas izpaudīsies kā ainu izspēles starp komandām uz cīņu organizētāju sagatavotajiem izaicinājumiem. Sešas komandas savstarpēji cīnīsies par iespēju iekļūt vakara finālā, kurā tad ar skatītāju palīdzību tiks noteikts vakara labākais improvizācijas teātris.

Visi interesenti aicināti apmeklēt pasākumu Katlakalna Tautas namā – tā sākums paredzēts plkst. 19:00. Organizatori stāsta, ka festivāls noritēs nepiespiestā atmosfērā, būs iespēja jautri izsmieties un pat iegūt jaunus draugus. Tiek aicināti visi, kam humors ir cieņā, – protams, drīkst ņemt līdzi arī ģimeni, draugus, paziņas, kaimiņus un citus…

Pasākuma norise paredzēta pie galdiņiem ar līdzpaņemtu cienastu. Ieejas maksa pasākumā noteikta 3,00 EUR. Vietu rezervācija pa tālr. 26439276.

afisa

Leave a Reply

Your email address will not be published.